Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Als u een bestelling plaatst bij Meerbachhomedeco.nl geeft u aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. behoudt zich het recht om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden. 

Bestelling 
Na het plaatsen van uw bestelling en het invullen van uw adresgegevens, ontvangt u via e-mail een bevestiging en een factuur van uw bestelling.

Aflevering 
Meerbachhomedeco.nl verzendt haar bestellingen via PostNL. Meerbachhomedeco.nl verzend een bestelling binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling naar het door u opgegeven adres. Meerbachhomedeco.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden. Wilt u de bestelling afhalen op afspraak stuur dan een mailtje naar: Info@meerbachhomedeco.nl

Verzendkosten 
Standaard tarief pakketpost PostNL € 6,75 
Voor bestellingen boven € 50,- incl. BTW rekenen wij geen verzendkosten. 

Annuleren 
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 12 uur na plaatsen van uw bestelling te doen. Als de bestelling al onderweg is leest u dan het kopje: Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren 
Het is mogelijk om te retourneren en te ruilen in de originele verpakking zonder gebruikssporen.

Privacy 
Meerbachhomedeco.nl verstrekt geen gegevens aan derden. Meerbachhomedeco.nl kan uw email adres gebruiken wanneer opgegeven om informatie te verzenden o.a. nieuwsbrief. Wenst u dit niet stuur dan een mail naar info@meerbachhomedeco.nl. Uw beveiliging is geëncrypteerd met een SSL beveiliging. Meerbachhomedeco.nl maakt gebruik van cookies. De gegevens die Meerbachhomedeco verzameld zijn geanonimiseerd en worden gebruikt voor de optimalisatie van de website.

Klachten 
Indien u een klacht heeft kunt u deze kenbaar maken middels een e-mail naar info@meerbachhomedeco.nl wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.